teisipäev, 20. märts 2012

Kolmas väljakutse :)


Uus nädal, uus väljakutse. Olen maakodus "toimkonnas" ja loomingulisteks mõteteks eriti aega ei ole, aga üritan siiski oma nokitsemiseks ka aega jätta. Kaart tehtud Kaia's Scrapbooking Fairy Tale Challenge tarvis, seekord siis juba #16.

Ülesandeks oli: "Distressing". See tähendab siis seda, et see on asi, mida oma töös kasutada tuleb. Distressingut on võimalik teha mitmet moodi. Näiteks Distress tindiga, paberit rebides, karestades vms. millega saab tekitada paberile vanaegse ja kulunud mulje.








See kaart on tegelikult täitsa oma looga - pilt, mida kasutasin, on aastast 1957. Minu vanavanemate pulmakaardilt :) Ja pitslipsuke on valmistatud juba kollakaks muutunud pitspaelast, mis ehtis kunagi minu vanaema kleiti. Kleidist eriti midagi järel ei ole, kuid ka see luksuslik pits annab edasi ühe armsa loo..

1 kommentaar:

Anne ütles ...

Tõeliselt hästi õnnestunud kaart ja nii tore lugu, mis sellega kaasas käib. Täiuslik töö :) Täname Sind taas kord osalemast Kaia's Scrapbooking Fairy Tale väljakutsel ja ootame Sinu töid ka edaspidi!